• <acronym id="ypxwx"></acronym>
    <optgroup id="ypxwx"><li id="ypxwx"><center id="ypxwx"></center></li></optgroup>
    13391639364 
    全國免費咨詢電話 
    在職研究生招生信息網 > 歷年真題 >  2020年同等學力申碩考試英語語法練習指導
    2020年同等學力申碩考試英語語法練習指導
    來源: 時間:2020-08-14 14:45:28  

    同等學力申碩考試中,英語考試部分很重要,考生要多加強此方面的練習。以下是為大家整理的2020年英語語法練習題,大家可作為參考練習,考生也不能在復習上掉以輕心哦。

    1、It was not until the accident happened ______.

    A.when I became aware of my foolishness

    B.when my foolishness became obvious

    C.that did I realize my own folly

    D.that I became aware of my own foolishness

    2、It was not she ______ was appointed.

    A.of whom   B.whom   C.for that   D.that

    3、It is because she is too inexperienced ______ she does not know how to deal with the embarrassing situation.

    A.so   B.so that   C.that   D.that is why

    4、It was the training that he had as a young man ______ made him such a good engineer.

    A.that   B.so that   C.so   D.which

    5、It is during his spare time ______ John has been studying French.

    A.when   B.that   C.which   D.what

    6、I have ______ at all to write to you.

    A.not time   B.any time   C.only time   D.no time

    7、I'd like a cup of te a Would you ______?

    A.like the kind   B.think the same   C.like such   D.like the same

    8、Since the first space mission, many communication satellites ______.

    A.was launched   B.are launched

    C.have been launched   D.had been launched

    9、By the time the applicant makes up his mind, the offer ______.

    A.will cancel   B.will have been cancelled

    C.will be canceling   D.is can celled

    10、"The opening ceremony has already started." "Look! The flag is ______ now."

    A.risen   B.being raised   C.being rose   D.raising

    參考答案:

    1、D 2、D 3、C 4、A 5、B

    6、D 7、D 8、C 9、B 10、B


    3秒在線預約報名

    在職研究生、備考輔導、論文指導在線報名預約綠碼通道

    今日已有327人預約成功

    周同學 136****3602 剛剛成功報名

    劉同學 138****2860 剛剛成功報名

    王同學 131****2015 剛剛成功報名

    張同學 133****4652 剛剛成功報名

    李同學 135****8607 剛剛成功報名

    秦同學 138****2717 剛剛成功報名

    趙同學 136****8512 剛剛成功報名

    邢同學 132****5127 剛剛成功報名

    岳同學 134****6652 剛剛成功報名

    梁同學 157****2950 剛剛成功報名

    劉同學 189****1015 剛剛成功報名

    張同學 155****4678 剛剛成功報名

    鄒同學 139****2907 剛剛成功報名

    董同學 138****2867 剛剛成功報名

    周同學 136****3602 剛剛成功報名

    劉同學 138****2860 剛剛成功報名

    王同學 131****2015 剛剛成功報名

    張同學 133****4652 剛剛成功報名

    李同學 135****8607 剛剛成功報名

    上一篇:2020年同等學力申碩法學練習題及答案

    下一篇:2020年同等學力申碩考試英語練習題

    友情鏈接 QQ1552504592

    国内精品自产拍在线观看91

  • <acronym id="ypxwx"></acronym>
    <optgroup id="ypxwx"><li id="ypxwx"><center id="ypxwx"></center></li></optgroup>